“HVORDAN VILLE DU HAVE DET HVIS DU TABTE DIG, VAR I BEDRE FORM OG SPISTE EN SMULE SUNDERE”?

Og kunne du tænke dig at starte en ny livsstil og ikke falde tilbage i de gamle dårlige vaner igen, efter første måned? Så er det nu du skal være med.

UTURN Roskilde forløbet varer fra 3-5 måneder og indeholder et trænings- ernærings og uddannelses koncept. Desuden en tydelig motiverende og opfølgende struktur, hvor du vil opleve at du konstant bliver fastholdt i det forløb som du selv har været med til at planlægge.

  • har brug for at få ændret den livsstil som resulterer i dårlig kondition, for høj kropsvægt og medicin indtag.
  • har diabetes, hjertelidelser, forhøjet blodtryk/kolesterol

Formål:

Formålet med forløbet er at give deltagerne de bedste muligheder for at reducere deres vægt, forbedre deres kondition og samtidig gøre dem klar til at fastholde de opnået resultater. Med dette vil følge reducering af symptomer fra en eventuel sygdom og hermed forbrug af medicinen.

Opstart
Inden starten på forløbet skal deltagerne gennemgå et interview, en række test samt definere målet med forløbet. Dette vil ske sammen med Ulla eller Nikolaj. Alle har grundig erfaring med at tilrettelægge et kost- og træningsforløb til personer som ønsker en livsstilsændring.

Efter det indledende interview og test vil dit helt unikke forløb bliver planlagt. 

Træning
Træningen vil blive tilrettelagt af Nikolaj Jørgensen. Fysioterapeut med speciale i livsstilsændringer, motivation, og træning.

Træningen vil foregå i FysioDanmark Roskilde og vil blive designet ud fra de nationale kliniske retningslinjer der er omkring træning.

Træningen vil tage højde for dit træningsniveau f.eks. antal gentagelser, vægt, intensitet, øvelsesvalg, hold, individuel træning, frekvens, din personlighed og præferencer.

Træningen vil tage højde for de skavanker du eventuelt har.

Træningen vil selvfølgelig blive sammenflettet med de øvrige aktiviteter du har i dagligdagen. Vi vil forvente at du skal træne 2-3 gange om ugen af ca. 30 – 45 min. varighed.

Se eventuelt mere under holdprogram.

Kost
Kosten vil blive tilrettelagt sammen med Sygeplejerske og kostvejleder Ulla Bay  som har speciale i livsstilsændringer, motivation og kost planlægning.

Din kostanalyse vil tage udgangspunkt i din aktuelle situation, dagligdag og målsætning.

Opfølgning

I forløbet vil du blive fulgt tæt af vores dygtige personale. Dette vil ske til individuelle møder, hvor din træning og kost til blive evalueret og hvor vi samtidig sikre at du opnår de resultater vi forventer.

Mulighed for at få hurtig kontakt

Vi ved at du i forløbet vil stå i situationer, hvor du har behov for at komme i kontakt med os hurtigt muligt. For at dække dette behov har du mulighed for at sende sms og maile til os 24/7. Du skal forvente et svar inden for 24 timer i normale hverdage.

Test
Du vil få målt din vægt, fedtprocent, livvidde m.m. i projektet. Du vil min. få målt alle parametre 2 gange i forløbet. Første gang ved opstart og anden gang efter 3 måneder. 

Tilmelding og mere information
Kontakt sygeplejerske Ulla Bay for mere information om forløbet og opstart:
ub@fysiocenterroskilde.dk

Pris 

Det første møde koster 350 kr. og hvis ovenstående er en for stor mundfuld laver vi et forløb som passer dig og din pengepung. “Alle har ret til et varigt vægtab og en sund livsstil”! Vi skal nok finde en pris som passer dig!

Læs mere om pris KLIK HER

Du kan eventuelt få refusion fra sygeforsikring Danmark.

Tal evt med dit forsikringsselskab eller arbejdsgiver vedr. forløbet og muligheden for at få forløbet dækket.

Tidligere deltagere og resultater:

U-turn forløbet har indtil videre hjulpet en lang række mennesker i Roskilde til at opnå en bedre livsstil med mere motion, bedre mad, lavere vægt, minder medicin og reduceret risiko for at udvikle livsstil sygdomme.

Torben Jørgensen deltog i Tv programmet UTURN 2. ”Jeg har fortsat mine gode vaner fra UTURN I Fysiodanmark Roskilde og er rigtig glad for at kommer der. Her er fagligt personale, super hyggeligt og altid et smil på læben”. ”Jeg kan kun anbefale at Du kommer i gang også”

 

 

Hermann Christensen deltog i Tv programmet UTURN i 2013. ”Fysiodanmark Roskilde har været min base i mange år efter mit UTURN, og det er jeg huset, og alle de dejlige mennesker i det, taknemlig for” ”Jeg kan varmt anbefale at starte et UTURN i Fysiodanmark Roskilde”