2, 9 kilo chokolade og fantastisk mange svar

december 16, 2015 6:48 pm


Aldrig har et skriv fra min hånd skabt så mange reaktioner, som min historie fra sidste uge, om min dejlige nabo, fru Larsen på 75 år, som var kommet i julehumør og gav mig 2,9 kilo Quality Street-chokolade.
Jeg har fået rigtig mange fine mails og modtaget mange beskeder og kommentarer via Facebook på Fysiocenter/Paperboy. Tusind tak for dem alle – og for at så mange tog sig tid til at tænke over hvem som kunne have brug for lidt hjerterum og chokolade/træning i denne tid. Det er rørende at læse de mange forslag, og jeg vil opfordre jer til at fortsætte juleriet, da vi først trækker en vinder den 17. dec.
Fru Larsen er også glad for at læse med på de mange fine historier, og det bliver selvfølgelig hende som bliver lykkens gudinde, når vi trækker en vinder snart.
I mellemtiden må jeg erkende og krybe til korset, hvilket jo er et lidt voldsomt men også aktuelt billede. Ikke desto mindre bliver jeg nødt til at være ærlig….
Jeg er kommet til at åbne dåsen med de flotte indpakkede chokolader, tanken var at jeg lige ville sikre mig, at der nu også var 2,9 kilo chokolade. Jeg sad alene en aften i sofaen, en dag jeg ikke rigtig havde fået trænet, og funderede lidt over, om de nu havde puttet reelle 2,9 kilo i dåsen eller om dåsens vægt nu var med i de 2,9 kilo?
Mens et afsnit af ”Landmænd søger kærlighed” var bagtæppe tænkte jeg, at det ville give mening at hente en køkkenvægt og afprøve lødigheden af Nestle´s topsællert i denne jul. Men lidt besvær fik jeg ivrigt en negl under dåsens låg, og plomberingen gav pludseligt efter med et ”plop”, hvorefter jeg nærmest blev slået tilbage i sofaen af alle de farvestrålende kalorier, som kiggede på mig nede fra det nærmest uendelige dyb.
Jeg sundede mig hurtigt og fik mit fokus tilbage, og mens den dejlige trygge jyske vært, Lene Beier, i tv diskuterede landsmandskærlighed, fik jeg håndteret min matematiske udfordring, og løsningen var sandelig reelle 2,95 kilo chokolade – mere end lovet.
Selv om Fru Larsen udtrykkeligt havde fortalt mig ved den tidligere Bordershop- ceremoni, at chokoladen var tiltænkt julen og min familie, kunne jeg mærke en stærk trang til lige at smage på årgangen. Og så skal jeg love for, at det gik galt for mig! Uden bevidst at arbejde med ”hånd til mund” koordinationen, gav min hjerne efter, og mens Lene fik endnu et umage par smedet sammen, så jeg mig selv sidde i sofaen, nu med et gammelt afsnit af Sporløs, som optog mig helt enormt, og så på den ene side 2,9 kilo, 2,8 kilo, 2,7 kilo, 2,6 kilo, 2,5 kilo og på den anden side et farvestrålende bjerg af glitter papir med potentiale til at slå Yding Skovhøj af pinden.
Ingen ved hvordan eller om jeg fik stoppet dette vandvid, men bare rolig: Jeg har købt en ny 2,9 kilo chokolade til præmie og har været ude at løbe en lille tur.
Og så lige en husker til juletiden her i Roskilde. Du skal selvfølgelig give den gas i julen, men prøv om ikke du kunne være tovholder for et par gode, friske lange gåture i den smukke by. Planlæg allerede i dag med dem, du skal holde julen sammen med, om hvornår og hvor i går hen.
Deltag stadig i konkurrencen, læs mere på Paperboy/Fysiocenter Roskilde facebook ”Hvad ville du gøre med 2,9 kilo chokolade”? Deltag i konkurrencen om det bedste svar og vind 3 mdr. fri træning i Fysiocenter Roskilde (værdi 1050 kr). Deadline er den 17. december kl. 12.
Send dit svar på mail nh@fysiocenterroskilde.dk eller facebook: Paperboy