FysioDanmark Roskilde har overenskomst med den offentlige sygesikring inden for fysioterapi.

FysioDK Roskilde har rigtig stor efterspørgsel på vores ydelser. Det betyder at efterspørgslen på vores fysioterapeutiske ydelser er langt større end den offentlige sygesikring vil give tilskud til. For at imødekomme denne efterspørgsel og for at tilbyde dig en tid til fysioterapi så hurtigt som muligt, tilbyder FysioDK Roskilde også private fysioterapeutiske ydelser uden tilskud fra det offentlige.

Privat fysioterapi

Når du skal i et fysioterapeutisk forløb vil vi som udgangspunkt altid tilbyde dig en tid hos en fysioterapeut, som ikke har ventetid og som derfor kan tilbyde dig en tid indenfor for 3 hverdage. Det vil altid være hos en fysioterapeut, hvor du ikke vil modtage tilskud fra det offentlige sygesikring. (link til priser privat fysioterapi)

 • Du behøver ikke være henvist fra en læge for at blive tilknyttet en fysioterapeut hvor du ikke vil få tilskud fra det offentlige.
 • Prisen hos en privat fysioterapeut er inklusiv en lang række mindre ydelser som din tilknyttede fysioterapeut vurderer, er relevant for din problemstilling og det forløb som du skal igennem i FysioDanmark Roskilde. (Disse ydelser koster kr. 150,- hvis du bliver tilknyttet en fysioterapeut hvor der er offentligt tilskud). OBS. Hvis du er medlem af sygeforsikring Danmark år du 88 kr. retur pr. behandling.
 • Du vil få tilskud fra Sygeforsikring Danmark på alle ydelser som du modtager når du er i forløb hos en privat fysioterapeut eller en diætist. (link til priser)

Du vil kunne få helt eller delvist dækket dine udgifter igennem din forsikring.

SKANDIA og DANSK SUNDHEDSSIKRING dækker dine udgifter til privat fysioterapi.

Fysioterapi med offentlig tilskud

Hvis du betinger at komme i forløb hos en fysioterapeut, hvor der vil være offentligt tilskud skal du forvente en ventetid på op til 3-4 uger.

 • Du skal være henvist fra en læge for at booke tid til din første konsultation.
 • Du skal være opmærksom på at din tilknyttede fysioterapeut anbefaler ofte en lang række mindre ydelser som det offentlige ikke giver tilskud til. Disse ydelser vil optimere dit forløb i FysioDanmark Roskilde og koster kr. 150,- (det kan f.eks. være tape, akupunktur, rådgivning omkring sundhed mm) (OBS. Hvis du er medlem af sygeforsikring Danmark år du 88 kr. retur pr. behandling)
 • Vi skal have adgang til den elektroniske henvisning som den henvisende læge har lavet. Såfremt din henvisning ikke er tilgængelig for os inden dit første besøg vil du selv skulle betale hele honoraret for dit besøg hos fysioterapeuten.
 • Du vil få tilskud fra Sygeforsikring Danmark på alle ydelser som du modtager når du er i forløb hos en privat fysioterapeut eller en diætist. (link til priser)

Tilskud fra Sygeforsikringen Danmark uden lægehenvisning?

Du vil få tilskud fra Sygeforsikring Danmark på alle ydelser som du modtager når du er i forløb hos en fysioterapeut eller en diætist. (link til priser)

Betaler dit forsikringsselskab for dit forløb i FysioDanmark-Roskilde eller har du en sundhedsforsikring

FysioDK Roskilde samarbejder med stort set alle danske forsikringsselskaber. Det betyder, at du kan få behandling og genoptræning i FysioDK Roskilde, hvis du har en sundhedsforsikring. Det er dog vigtigt at understrege, at du altid skal kontakte dit forsikringsselskab først, så du er sikker på, at de har givet accept til betaling af dit forløb i FysioDanmark Roskilde.

Vær opmærksom på, at for at fuldende dit behandlings- og genoptræningsforløb, vil du i nogle tilfælde blive anbefalet at tilkøbe sundhedsydelser som forsikringsselskaberne ikke dækker.

Hvis dit forsikringsselskab/sundhedsforsikring skal betale for hele eller dele af dit forløb hos os er nedenstående vigtige informationer.

 • I nogle tilfælde betinger dit forsikringsselskab at du er i et fysioterapeutisk forløb, hvor der er offentligt tilskud. I disse tilfælde betaler din sundhedsforsikring den normale egenbetaling på kr. 275,45 for en førstegangsbehandling og kr. 175,14 for efterfølgende konsultationer.
 • Husk at du kan få en hurtig tid (indenfor 3 dage) hos en fysioterapeut såfremt du accepterer en egenbetaling på kr. 150,- for hver behandling. I mange tilfælde dækker forsikringen dog hele beløbet, så det er en god idé at tjekke op på dine forsikringsbetingelser inden du møder til det indledende møde. (OBS. Hvis du er medlem af sygeforsikring Danmark år du 88 kr. retur pr. behandling)
 • Til første konsultation skal du medbringe de papirer som du har fået tilsendt fra dit forsikringsselskab og din henvisning fra din læge. Såfremt du har modtaget den elektronisk kan du send den til reception@fysiocenterroskilde.dk
 • Vær opmærksom på, at alle sundhedsforsikringer ikke nødvendigvis dækker lige præcis det forløb din tilknyttede fysioterapeut vurderer er fagligt mest optimalt for dig, og at der derfor kan være egenbetaling på visse ydelser.

Tidsbestilling:

Tidsbestilling sker via vores telefon eller online via vores hjemmeside www.fysiocenterroskilde.dk. Hvis du er forsikringspatient skal du henvende dig personligt for tidsbestilling.

Fysioterapeutisk Træningshold:

 • Når du er tilmeldt et fysioterapeutisk træningshold vil du modtage en sms besked 12 timer inden med en påmindelse om træningstidspunkt.
 • Du skal altid registrere dit fremmøde i terminalen i velkomstområdet.
 • Du vil modtage er faktura i slutningen af måneden for de gennemførte holdtræning. Såfremt forsikringsselskab betaler for dit forløb vil dette ikke ske.
 • I tilfælde af at du ikke kan deltage på holdet skal du melde afbud senest 2 timer inden holdstart. Morgenhold aflyser du hurtigt muligt.
 • Afbud skal du foretage online via vores hjemmeside. www.fysiocenterroskilde.dk
 • Såfremt du udebliver for holdtræning bliver du afkrævet et gebyr på kr. 100,-
 • Af hensyn til hygiejne skal du medbringe din egen træningsmåtte og drikkedunk.
 • Når du deltager på hold skal du altid have en opfølgende tid hos din primære fysioterapeut.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål vedr. en regning skal du kontakte Melin på telefonnummer: 78 79 52 71

Ved andre spørgsmål skal du kontakte os på Mail: adm@fysiocenterroskilde.dk

Telefon: 46 75 78 15

Vi vil besvare dig inden for 2-4 hverdage.