Start din genoptræning i Ergotraineren

Udfyld formularen nederst på siden og du vil derefter blive ringet op og vi vil booke dig ind hos ind af vores dygtige fysioterapeuter.

Læs her hvordan Ergotraineren hjalp Mette hurtigt tilbage til løb:

Motionsløber Mette Søndergaard havde udsigt til en langt genoptræning efter en knæskade, men med Ergotraineren er hun nu kommet hurtigt tilbage til løbet.
Hun har sit fokus stift rettet mod en lille skærm fastgjort på et løbebånd, som viser hendes præstationer, mens benene bevæger sig hurtigt i løb. Et løb, der ser ret normalt ud, når man tænker på, at det ikke er længe siden, at Mette Søndergaard blev opereret i knæet for et ødelagt korsbånd og sideledbånd. Mette Søndergaard er motionsløber, og i en skiulykke kom hun alvorligt til skade med højre knæ. Hun har nu genoptrænet intensivt i fire uger. Om livet bærer hun en sele forbundet til  Ergotraineren i loftet, som kan vægtaflaste hende alt efter, hvor meget knæet kan holde til. Ved at blive vægtaflastet med 20 kilo med Ergotrainer kan Mette Søndergaard allerede nu løbetræne under genoptræningen for at komme hurtigt tilbage til sin normale træning.
Vægtaflastningssystemet er effektivt: ”Jeg startede med at gå på løbebåndet i mit helt eget tempo, og stille og roligt satte vi mere hastighed på, så jeg kom op og løbe, og det var en rigtig god oplevelse. Jeg havde ingen smerter i knæet”, fortæller hun. Ergotrainer giver gode resultater ved genoptræning, idet tryghed ved træningen medfører bedre og hurtigere resultater i forhold til almindelig gangtræning uden vægtaflastning. For Mette Søndergaard er der ingen tvivl: ”Man ville helt sikkert komme hurtigere i gang med at løbe, hvis man havde mulighed for at bruge Ergotraineren.”

Tilbage til din idræt med Ergotraineren

BLIV KONTAKTET