Velkommen til Fysiodanmark Roskildes privat sygepleje og genoptræning

Kvalitetssundhed med lokal forankring skræddersyet til dine behov


Privat sygepleje og fysioterapi

Vi hjælper med privat pleje og hjælp

Vi er det lokale tilbud til dig som har brug for ekstra hjælp.

Ønsker du det absolut bedste inden for sygepleje, fysioterapi og genoptræning så er dy velkommen til at kontakte os. Vi hjælper primært alle borger med sygepleje og genoptræning i nærheden af Roskilde, Hedehusene, Taastrup, Ølstykke og Jyllinge.

Vi forstår, at dit helbred er uvurderligt, og derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger til dig som ønsker den bedste og mest professionelle sundhedshjælp.

Vores Tjenester:

  1. Personlig Sygepleje: Vores team af erfarne og specialiserede sygeplejersker er dedikeret til at levere omfattende og individuel hjælp, der imødekommer dine specifikke behov. Uanset om det er medicinsk overvågning, sårpleje eller tryghedsbesøg, garanterer vi en diskret og nærværende hjælp.
  2. Avanceret Genoptræning: Efter en skade eller operation er den rette genoptræning afgørende for en hurtig og effektiv helbredelse. Vores erfarne fysioterapeuter og genoptræningseksperter udvikler skræddersyede programmer, der accelererer din helingsproces og hjælper dig med at opnå fuld funktionsevne igen.

Fortrolighed og Diskretion:

Vi sætter en ære i at beskytte din privatlivets fred. Alle vores tjenester leveres med absolut fortrolighed og diskretion, så du kan føle dig tryg ved at fokusere på din sundhed uden bekymringer.

Kontakt os helt uforpligtende:

Kontakt os for et første møde hvor vi afdækker dine ønsker og behov. Derefter får du et tilbud med pris og vilkår. Kontakt os direkte på mail nh@fysiodk.dk eller på telefon 26 73 92 04.

Vi hjælper primært alle borger med sygepleje og genoptræning i nærheden af Roskilde, Hedehusene, Taastrup, Ølstykke og Jyllinge.

Vi ser frem at hjælpe dig.

Læs mere om vores virksomhed her KLIK HER

Download flyer her Privat Sygepleje