KOM SÅ, NU GØR VI DET!

Ønsker du at tabe dig og få en sundere livsstil? Så kontakt os nu!

Skriv en mail til sygeplejerske Ulla Bay på ub@fysiodk.dk, så kontakter vi dig og tager en uforpligtende snak med dig om dine ønsker, behov og drømme. Vi tager udgangspunkt i nyeste  forskning og tilrettelægger dit forløb helt individuelt så det passer til din arbejdsdag, motivation og mål. Vi tror ikke på hurtige løsninger, men har rigtig gode resultater over længere tid, så du skal kontakte os hvis du VIL en løsning der holder! Det første møde koster 350 kr. og du kan tage udgangspunkt i vores forløb her, men hvis det er en for stor mundfuld laver vi et forløb som passer dig og din pengepung. “Alle har ret til et varigt vægtab og en sund livsstil”!

Forløbet henvender sig til dig som har brug for en hjælpende og piskende hånd til at komme godt i gang og blive fastholdt i træningen. Træningen foregår i et uformelt og hyggeligt miljø med en stærk faglighed til at understøtte dit forløb.

Da vi benytter fysioterapeuter samt kostvejleder til dette forløb kan du være berettiget til refusion fra Sygeforsikring Danmark. Tal med din tovholder om dette.

Fysiodanmark Roskilde er et medical træningscenter, som med tværfaglige forløb hjælper dig til f.eks. varigt vægttab, komme i dit livs form eller lindre dine smerter/skavanker.

Læs mere om priser og tilskud KLIK HER