Velkommen til Roskildes hyggeligste og fagligt stærkeste træningscenter

Hvis du leder efter noget andet end den traditionelle fitness verden og hvis du har en smule skavanker så er vi stedet for dig. Hos os kan alle være med og her er super god stemning og personlig kontakt den vigtigste ingrediens i konceptet om at holde dig fysisk aktiv hele livet. Læs nedenfor hvad andre medlemmer siger om vores hus og tjek vores center ud på denne video.

Kunderne siger:

At man altid får en utrolig flot behandling af fysserne.

De er meget opmærksomme hvordan det er lige præcis den dag man er på hold eller har individuel behandling. Samtidig er der et dejligt klima med godt humør – Man bliver glad når man har været der 

God behandling og super service og hurtig tid ved akut problem, super dygtig fysioterapeut og god vejledning til øvelser og vedligehold derhjemme

Man er effektive og laver noget og  der er holdtræning der passer lige præcis til ens skavank

Fysioterapeuterne er søde og venlige, men kan især også være hårde via træningen 

Løbende information under behandlingen og jævnligt justeringer i forhold til øvelser, samt Indflydelse på, hvordan træningsprogrammet skal udformes, for at det rent faktisk kan lade sig gøre i dagligdagen.

Dejligt sted, fordi der bliver lyttet til mig og gjort noget ved det, jeg har gået et andet sted i næsten fem år og jeg kan tydeligt se at der her bliver fulgt meget mere op på træning og hvordan jeg har det, så derfor et stort 10 tal.

Føler, at jeg bliver taget meget seriøst, og lyttet til, og at der er tid til mig.

Får program som er tilpasset mig, og til holdtræning virker terapeuterne dybt professionelle.

Rart sted at komme, har anbefalet jer videre 

God dybdegående og professionel undersøgelse og behandling.

Dygtige og søde fysioterapeuter, nærværende og dygtig behandler

Det var virkelig professionelle folk der vidste hvad de lavede og søde og venlige mennesker hele vejen rundt.

God behandling og professionel fysioterapeut 

 Saglig undersøgelse og vejledning i en venlig atmosfære, med ro til at lytte til hvad jeg siger og give mig realistiske øvelser som afhjælper problemet.

Jeg følte at jeg blev modtaget af en meget dygtig medarbejder, som startede med at fortælle mig om mine skavanker, så jeg forstod det, derefter blev der lavet et træningsprogram til mig, af samme person, på en måde der motiverede mig meget.

Super god behandling , min fysioterapeut var god og hurtig til at finde årsagen til mine smerter og allerede efter første behandling kunne jeg hurtigt mærke stor forskel, og de øvelser og råd han gav mig var gode og det virkede.

Får god hjælp med massage og øvelser af en dygtig fysioterapeut. Dejligt åbent miljø og masser af søde mennesker. Tider overholdes altid, så ingen unødvendig ventetid.

Top professionel behandling og vejledning. Kan maile spørgsmål til min Fys ved behov – Jeg har kun gået hos jer i kort tid, men jeg føler at der bliver taget sig godt af mig.

Har igennem livet gået til mange behandlinger. Jeg tror på at i på sigt kan hjælpe mig til en bedre hverdag.

God kompetent behandling, og meget imødekommende behandler.

Professionel og grundig behandler som hele tiden er forberedt på hvad mit problem er, god til at følge op og til ar sætte sig ind i min situation – God behandling og forklaring til hvad jeg selv kan gøre for at få det bedre

Søde og imødekommende personale, og så er det et plus man kan træne hos jer 

Jeg synes det er meget kompetente behandlere der er hos jer. Jeg føler mig også altid velkommen og bliver mødt med godt humør

Behagelig og professionel – At jeg fik god hjælp og blev rask efter at have været hos anden fysioterapeut og kiropraktor i tre uger , jeg oplevede at den hjælp jeg fik her var mere præcis og den rigtige hjælp

Dygtig fys, samt en god stemning eller ånd i huset, altid parat med et smil, Jeg kommer klart igen, når behov opstår, pt. går det godt med alle skavanker

At jeg fik den hjælp, jeg havde brug for af en kompetent terapeut og jeg bruger stadig de øvelser som jeg fik.

Tip top professionelle medarbejdere hele vejen rundt! Tak 

Topprofessionelle medarbejdere, som kan deres job 

Et rigtig imødekommende sted, hvor man bliver taget godt om og får både midler selv at arbejde med samt en top professionel behandling. Trods vedvarende smerter glæder jeg mig til fremskridt og behandling efter min fødsel.

I har været super hurtige til hurtigt at stille en diagnose, således jeg hurtigt kan få den rette behandling 

Den smittende glade modtagelse og positive fremgangsmåde for behandlingen. Man tror på det bliver bedre allerede inden det rent faktisk bliver det.

Min datter Sofia er på toppen over sin behandling og glæder sig hver gang. Og nu kan vi jo se fremgang – God kompetent behandling, og meget imødekommende behandler

Professionel og grundig behandler – som hele tiden er forberedt på hvad mit problem er, god til at følge op og til ar sætte sig ind i min situation 

God behandling og forklaring til hvad jeg selv kan gøre for at få det bedre 

 Super gode folk i har ansat, sød, gode til at lytte efter hvis der er problemer ved træning 

Omhyggeligt undersøgende behandling som gør at jeg nu kan bruge min arm ordentligt (nerveskade + tennisalbue) 

Alle de fysioterapeuter jeg har været hos, har været meget dygtige, grundige og givet meget vejledning til øvelser 

Var godt tilfreds med Klaus og i det hele taget for fin behandling – God service. Gode, søde og talentfulde ansatte samt god behandling 

Mega sød og forstående FYS, jeg følte mig godt tilpas og afslappet (det var jeg ikke da jeg kom første gang). FYS beroliget mig, at jeg nok skulle komme tilbage til mit jeg igen 😉 selvom jeg tvivlede, men det kom jeg.

Imødekommende, god, yderst kompetent og vigtigst af alt effektiv behandling

Den dygtige, smilende og opmuntrende fysioterapeut, som jeg har fået. Og stedets personale der som han altid virker glad og imødekommende. Den slags virker jo videre på os, der sidder eller står der og sveder af anstrengelse 

Jeg har været meget glad for den behandling jeg har fået. Derfor vil jeg gerne anbefale jer til andre 

At fysioterapeuterne er meget dygtig, gode til at lytte og behandle. Har kun godt at sige – Pga. Top service og kompetent fysioterapeut og ergoterapeut 

Fys hjalp mig til at finde værktøjer og øvelser der gør mig tæt på smertefri i min hverdag

Det er altid til at få tid der passer til min kalender, og så er fys bare enormt kompetent og dygtig

I er meget dygtige og fagligt kompetente – og venlige.