Aprilsnar – Nudist træning i FysioDanmark Roskilde

april 1, 2020 5:00 am

Vi synes ikke tiden var til en ny aprilsnar, så derfor genudsender vi den her fra 2017. Den var på mange måde en forudsigelse vedr. afspritning:) Pas godt på hinanden derude og ha en dejlig dag.

Som det første træningscenter i Verden har FysioDanmark Roskilde nu åbnet op for nudister.

Nudister har i mange år haft det svært i forhold til at finde sig til rette i træningscentrene overalt i verden, dels af hygiejniske årsager og dels for ikke at støde andre mennesker i træningscentrene.
Det har Fysiodanmark Roskilde nu valgt at råde bod på og vil fra 1. April åbne op for denne gruppe mennesker også kan træne, blive vejledt af sundhedsfaglige og profitere af alle de fordele som styrketræning og konditionstræning giver.
Niels Honore som er Sundhedsdirektør siger ” Alle mennesker har ret og pligt til at være i god fysisk god form og vi mener at nudisterne i en højere grad er forpligtet til at passe på kroppen, da vi jo er mange som kan risikere at se dem i den traditionelle sommer reportage på DR.” Derfor vil vi gerne bakke op om deres muligheder, for at kunne passe godt på kroppen, og træne et sted med trygge rammer og sundhedsfaglig rådgivning.” Han tilføjer at huset har gennemgået en særlig uddannelse som også tager højde for evt. uheld i forbindelse med forskellige legemsdele og maskinernes mekanik”.
Desuden vil der for mænd på cykler være et regelsæt om at ”lægge til højre” og være særlig fokus på afspritning.


FysioDanmark stiller selvfølgelig specialuddannet nudistfysioterapeuter til rådighed og ser frem til en masse god træning
På billedet ser man FysioDanmark Roskilde´s 2 ejer som selv er passionerede nudisttræner.

________________________________________________________________________________________________

Tak fordi du læste med og husk vi stadig hjælper dig med smerter, gener eller en guide til god træning

Var du midt i et behandlingsforløb inden alt lukkede ned? Gik du på et hold? Var du i vores træningscentre? Du behøver ikke gå i stå 💚

Vores fysioterapeuter kan fortsætte dit forløb via telefon- og videokonsultation samt akut behandling i særlige tilfælde.

Hele holdet sidder faktisk klar derhjemme og er klar til at hjælpe dig

Kontakt os på reception@fysiocenterroskilde.dk så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Hjælp dig selv, hjælp os og undgå at “sande” til
❤️💪🙏