BREAKING NEWS. Nyt vitamin fundet i Roskilde, Vitamin T.

december 3, 2015 9:07 am

Nyt vitamin fundet i Roskilde, Vitamin T.

Du kender sikkert mange af de andre vitaminer, Vitamin C som kommer fra citrusfrugter, bær og faktisk også kartofler. C vitaminerne hjælper med at styrke vores immunforsvar, som er rigtig godt i denne tid med bakterier og virus omkring os. Vitamin D er også, 1 af de klassiske vitaminer og super vigtigt i forhold til forebyggelse af knogleskørhed. Her skal du være opmærksom på at komme nok udenfor i dagstimerne samt spise fede fisk, f.eks. makrel og laks. Rigtig mange i Roskilde går op i at spise sundt og varieret hvis man følger Fødevarestyrelsens anbefalinger og spiser alsidig kost – og i øvrigt er rask – kan man gå ud fra, at man med stor sikkerhed får dækket sine behov for vitaminer og mineraler via sin daglige kost. Er det en udfordring kan man jo med fordel også supplerer med en vitamin pille og det er der sikkert mange familier som gør.
Men nu til den store nyhed om det nye vitamin T, som er opfundet og udviklet i Roskilde, og nok en af de vigtigste vitaminer vi nogensinde har haft kendskab til.

Vitamin T, står for Vitamin Træning.

Vitamin Træning er videnskabeligt bevist med en lang række effekter på menneskekroppen, som tilsammen næsten overgår alle de samlede effekter af de andre vitaminer.
Virkningerne på hjerte, kredsløb og muskler, men også stofskiftet og hormon- og immunsystemet er positive. Vitamin T medfører mere livsglæde, overskud, social trivsel, selvtillid og børn/unge kan bedre koncentrerer og indlærer hvis de regelmæssigt får vitamin T.
Det er bevist at Vitamin T kan forebygge og behandle en lang række alvorlige sygdomme. Vitamin T kan bl.a. behandle angst, forhøjet blodtryk, lungesyge, diabetes og mange hjertesygdomme. Endvidere viser det sig i disse år at vitamin T kan forebygge og helt heldbrede mange muskel/skelet lidelser også.
Så hvad venter du på, skynd dig at få Vitamin T med ind i arsenalet af alle de andre 13 vitaminer. Det eneste problem er at dette vitamin, kan du endnu ikke få som pille endnu.
”Har du husket at tage din Vitamin T i dag”

Læs mere om vores virksomhed og projekt “Roskilde skal være Danmarks mest fysisk aktive by”