COVID -19 UPDATE – Fysioterapi og genoptræning fortsætter

december 7, 2020 2:54 pm

Vi følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer og vi sørger for hele tiden at holde os opdateret på dem, og agerer så hurtigt vi kan.

Fysioterapi og genoptræning fortsætter

Vi er fortsat åbent for fysioterapeutisk behandling, fysioterapeutisk holdtræning og fysioterapeutisk genoptræning i vores træningscenter.
Er du i et fysioterapeutisk træningsforløb og har en fremtidig tid hos din fysioterapeut kan du derfor fortsætte med at benytte vores træningscenter under samme vilkår som før.

Hvis du IKKE har en fremtidig aftale med en fysioterapeut/sygeplejerske skal du kontakte os for en faglig vurdering om din situation. Book en tid via vores online booking KLIK HER

Husk fortsat at booke din tid til træning via online booking. KLIK HER

Motions/BIKE hold og andre rasktræningsaktiviteter lukker

Er du i tvivl om din situation, så kontakt din fysioterapeut/sygeplejerske eller skriv på reception@fysiocenterroskilde.dk

Anbefalinger fra sundhedsstyrelsen

Sundhedsstyrelsen har i forlængelse af pressemødet udsendt en pressemeddelelse, hvor det bliver understreget, at sundhedsvæsenet fortsat er ”åbent i de 38 kommuner”. Der står i pressemeddelelsen:”Patienterne vil derfor også stadig kunne modtage behandling i almen praksis, i kommuner, hos tandlæger, fysioterapeuter, kiropraktorer, fodterapeuter mv.”
Læs mere her KLIK HER

Ovenstående er gældende frem til 3 januar.