Danmarks største LIVE holdtilbud: Hold kroppen og humøret oppe med din lokale FysioDanmark-klinik

april 14, 2020 7:29 am

Pressemeddelelse

De 70 klinikker i fysioterapikæden FysioDanmark tilbyder nu gratis holdtræning live via Facebook. Det betyder, at alle danskerne får mulighed for at holde sig fysisk aktive, selv om de ikke kan komme de steder, hvor de normalt træner.

Vi har fællessang på DR1 med Phillip Faber, og sofaskolen.dk holder de små hjerneceller i gang hos ungerne. Nu lancerer Fysiodanmark Danmarks største LIVE holdtilbud via Facebook, så du kan få kroppen rørt og pulsen op derhjemme – og det er helt gratis.

“Covid-19-krisen er hård ved kroppen, og her på uge 4 begynder effekten af hjemmelivet og inaktiviteten også at være en parameter, som vi bør hjælpe danskerne med. At være i god form, have god muskelstyrke og sikre regelmæssighed af pulstræning kan have en positiv betydning, hvis man skulle blive ramt af sygdommen. Derfor ønsker vi at tilbyde gratis LIVE træning til alle i Danmark,” siger fysioterapeut Niels Honoré.

Tilbuddet er et initiativ fra FysioDanmark, som er landets største kvalitetssikrede fysioterapikæde med over 70 klinikker. Hos FysioDanmark står dygtige fysioterapeuter og sundhedsfaglige eksperter klar til at hjælpe, og man arbejder ud fra devisen om, at synergi mellem fysioterapi, træning og sund livsstil er vejen til bedring og øget livskvalitet. Men lige nu kan man ikke have patienter og medlemmer på klinikken – og derfor lancerer kæden nu Danmarks største LIVE holdtilbud.

“Man skal, uanset om man er ung eller gammel, være i så god form som overhovedet muligt, hvis man bliver ramt af Corona-virus. Mange undersøgelser viser, at din kondition og muskelstyrke falder, når du er inaktiv. Konditionen falder hurtigt i løbet af den første uge og muskelstyrken ligeså, hvis man ikke holder kroppen i gang,” forklarer Niels Honoré.

Fra uge 16 er der 40 forskellige hold af vælge i mellem, og der kommer hele tiden nye spændende hold til. Der bliver sendt LIVE fra over 15 forskellige klinikker fordelt rundt i landet. Så find mobilen frem – det er sjældent, der skal bruges andet end den – og så er du klar til at holde kroppen og humøret oppe med din lokale FysioDanmark-klinik og resten af Danmark

Du finder tilbuddet på Facebook siden: ”Livetræning hos FysioDanmark”

For yderligere kontakt eller information kontakt da Niels Honoré på 26 73 92 04, eller på mail nh@fysiocenterroskilde.dk Læs mere her: https://fysiodanmark.dk/