Fysiocenter Roskilde ansætter sygeplejerske og styrker arbejdet med vægttab, motion og livsstilsygdomme

marts 2, 2016 2:39 pm

Fysiocenter Roskilde ansætter sygeplejerske og styrker arbejdet med vægttab, motion og livsstilsygdomme.

IMG_9717

Flere og flere patienter og medlemmer ønsker hjælp og vejledning omkring vægttab, kost og motion. Derfor har Fysiocenter Roskilde netop en ansat endnu en sygeplejerske, den tidligere OL-deltager Ulla Werner Hansen. (th i billedet)
Ulla Werner Hansen er den nye sygeplejerske hos Fysiocenter Roskilde og kommer med en lang, faglig erfaring fra Kardiologisk afdeling på Roskilde Sygehus, hvor hun i en del år har beskæftiget sig med bl.a. udskrivningssamtalen, som har fokus på at forebygge genindlæggelser, samt give råd og vejledning til en ændret livsstil efter f.eks. en operation eller anden indlæggelse.
Ulla er desuden to gange OL-deltager i roning, Barcelona i 1992 og Atlanta i 1996, og har i mange år fungeret som træner indenfor disciplinen.
”Jeg ser motion som en del af behandlingen i et moderne sundhedsvæsen, og det er i høj grad noget jeg tror på. Jeg kan se et stigende behov for hjælp til at fastholde nye vaner og sætte sig realistiske mål ved en livsstilsændringer, og jeg tror på, at man kan nå rigtig langt med sundhedsfaglig rådgivning i øjenhøjde og med en god portion humor og hårdt arbejde. Det er noget, jeg har med fra mine mange år i roningen, og noget jeg helt klart kan se, at jeg kan udvikle og forhåbentlig hjælpe rigtig mange mennesker med i Fysiocenter,” forklarer Ulla Werner Hansen.
Niels Erichsen, Adm. Direktør i Fysiocenter Roskilde, glæder sig til at kunne sætte endnu mere fokus på motivation og motion.
”Det er nøglen i vores tilgang til faget, og efterspøgslen og videnskaben peger i den grad på, at det er vigtigt at man har en sundhedsfaglig person med på rejsen mod en bedre livsstil, et vægttab eller det at behandle en specifik sygdom. Ulla har den helt rigtig profil til det arbejde og styrker vores team på dette område. Med hendes faglige ballast og hendes olympiske historie passer hun perfekt ind i vores vision om at gøre Roskilde til Danmarks mest fysiske aktive by, hvad enten du har diabetes, hjertesygdomme, er overvægtig eller har ondt i ryggen,” siger Niels Erichsen.
”Tilstrømningen af patienter og medlemmer er vokset væsentligt det seneste halve år, og vi oplever rigtig mange, der ønsker hjælp og vejledning om livsstilssygdomme, træning og kost. Vores mangeårige erfaring med vores helt særlige sundhedskoncept, og det faktum at flere og flere desværre bliver ramt af sygdomme gør at vi nu tilknytter endnu en sundhedsfaglig profil. Helt generelt kan vi se, at rigtig mange har behov for at tage skeen i den anden hånd og få gjort noget ved de vaner, som vi alle kæmper med i dagligdagen,” tilføjer Niels Erichsen.

Fysiocenter Roskilde har i dag 16 fysioterapeuter og nu 2 sygeplejersker ansat.

Fysiocenter Roskilde, Københavnsvej 170 – Tlf.: 46 75 78 15, E-mail: reception@fysiocenterroskilde.dk