Fysiocenter Roskilde´s kursuscenter

januar 21, 2015 11:49 am

For at kunne holde et højt fagligt niveau, kræves der at man hele tiden stræber efter nyeste viden og holder sig opdateret på de områder man arbejder med til dagligt. Fysiocenter Roskilde har derfor iværksat etableringen af et kursuscenter som kan danne rammen for kvalitetssikring af den faglige viden indenfor fysioterapi og sundhed/forebyggelse. Desuden vil lokalerne inddrages i patient uddannelser indenfor f.eks. smerteskole og afspændings kurser.

Hvis du ønsker at leje vores lokaler skal du kontakte Niels Honoré, med forespørgsel om dato og kort beskrivelse af indhold og formål med kurset. Vi forbeholder os retten til at sige pænt nej takJ

Billige lokaler til patientforeninger

Da vi rigtig gerne vil gøre Roskilde sundere stiller vi vores lokaler til rådighed til patientforeninger, som er med til at gøre Roskilde til Danmarks mest fysisk aktive by til 50 % af hvad vores normal pris for udlån er.

Den enkelte organisation skal henvende sig til os, og så vidt det er muligt og lokalerne er frie kan vi aftale vilkårene, gerne for et halvt år af gangen om muligt.  Vi tildeler lokalerne efter først til mølle princippet og i begrænset omfang. Vi forbeholder os retten til pænt at sige nej tak, hvis formålet ikke er under vores vision ”Roskilde skal være Danmarks mest fysisk aktive by”

Priser:

Leje af lokaler:

•Lokale-leje = fra kr. 2.500,- per kursusdag pr. lokale(endeligt tilbud gives ud fra hvor mange sale/lokaler der skal bruges)

•Timeleje er 500,- per time

•Forplejning = kr. 225,- per person, per kursusdag.

Priserne er eks. moms.

Priserne dækker opstilling, leje af måtter/trænings faciliteter, projektor, kabler, adgang til kaffe/te brygning og rengøring.

Kontakt: Niels Honoré nh@fysiocenterroskilde.dk, eller 26 73 92 04 for tilbud og mere information.

Overnatning

Hvis der ønskes overnatning, har vi en aftaler med flere hoteller, som ligger tæt på  klinikken.

Forplejning

Som udgangspunkt vil der være følgende forplejning:

  • Morgenkaffe / te, rundstykker og frugt.
  • Varm frokost, drikke.
  • Eftermiddagskaffe, kage og frugt.

Ønskes der yderligere, kan dette selvfølgelig aftales, mod et tillæg i prisen.

Lokalerne

Fysiocenter Roskilde har 1600 kvm plads  at gøre godt med.

Sal 1 består af en klassisk træningssal med spejle, musik anlæg, redskaber og madrasser op til 25 deltager. I foredragssammenhæng kan salen rumme op til 80 – 100 deltager.

Sal 2 består af et dejligt undervisningslokale på 60 kvm.  I foredragssammenhæng op til 60 siddende og som undervisnings lokale egnet op til 25 deltagere.

Sal 3 består af grupperum/undervisningslokale på ca. 30 kvm.

Sal 4 består af grupperum/undervisningslokale på ca. 30 kvm.

Sal 5 – 2 består af et dejligt undervisningslokale på 60 kvm.  I foredragssammenhæng op til 60 siddende og som undervisnings lokale egnet op til 30 deltagere.

Der er også mulighed for at involvere behandlingslejre / flere træningssale og/eller træningscentret i forbindelse med kurser – dette aftales specifikt.

Undervisningslokalerne har projektor, bærbar computer, kabeltromler og internetadgang.

Alle lokaler har stole og borde, samt brikse til undervisning og træning indenfor sundhed og behandling.