Fysiodanmark Roskilde har bestået eksamen med højeste udmærkelse

maj 5, 2020 7:18 am

Pressemeddelelse

 Fysiodanmark Roskilde har bestået eksamen med højeste udmærkelse

FysioDanmark Roskilde er blevet akkrediteret efter Den Danske Kvalitetsmodel. Det er Institut for Kvalitet og Akkreditering i Sundhedsvæsenet (IKAS), som har foretaget akkrediteringen, og det er en omfattende kontrol, som dækker over 55 indikatorer, som klinikken skal leve op til.

”Vi er meget stolte og glade over at have fået IKAS akkreditering og er særligt glade for at vi nu har en god ”eksamen” i bl.a. høj faglig kvalitet, patientsikkerhed, førstehjælp og hygiejne procedurer,” siger adm. direktør Niels Erichsen og uddyber: ” Hvis man er i tvivl om, hvor man skal træne og genoptræne sine skader og evt. andre problemer, som kræver sundhedsfaglig viden, kan man i hvert fald være sikker på, at IKAS-godkendelsen står for højeste kvalitet, når man har brug for mere og andet end et traditionelt fitnesscenter.”

”Vier nu i mål med højeste standarder indenfor moderne sundhedstilgang, og alle vores medlemmer og patienter har nu garanti for, at vi har de kompetencer, udstyr og procedurer, som kan hjælpe dem. Om du har ondt i ryggen, ønsker et vægttab eller døjer med andre sundhedsudfordringer, står vi klar til at hjælpe dig,” tilføjer Niels Erichsen.

IKAS-akkrediteringen tager også højde for og godkender klinikkernes procedurer omkring utilsigtede hændelser, ekstern kommunikation, datasikkerhed, journaler, trivsel og ledelse. Under alle indikatorerne udmærker Fysiodanmark Roskilde sig ved at bestå alle med den højeste anmærkning, som gives fra instituttet IKAS.

Klinikken er nu certificeret i de næste 4 år, hvorefter IKAS kommer på besøg igen.

For yderligere information kontakt Niels Honore på 26739204

Se certifikatet her: KLIK HER