Fysiodanmark Roskilde i unikt samarbejde med det Østrigske firma Stroh Rom

april 1, 2021 5:48 am

Af årsager, vi alle kender, er der desværre ingen, som kan komme på skiferie i de østrigske alper denne sæson. For os her i Danmark har det ikke de store konsekvenser, faktisk er fordelen, at vi nu ikke får så mange alvorlige skader på pisterne. De over 350.000 dansker, som normalt tager på skiferie, undgår således korsbåndsskader, menisk læsioner og andre alvorlige skader.
Det er den gode nyhed, men for det kendte østrigske firma Stroh, har det fatale konsekvenser. Hele årets produktion af Stroh rom hober sig nu op på lageret i Klagenfurt, og økonomien er presset, da særligt de danske turister i skiterrænet nyder mange af de skønne drikke. Klassikerne som Jagertee, Rom Toddy og Rom og Cola er nogle af danskernes favoritter ind i mellem lidt dalski og liftture. I år har der slet ikke være nogen efterspørgsel, og nu står det østrigske firma på fallittens rand.

Fysioterapeuterne og partnerne i Fysiodanmark Roskilde Niels Erichsen og Niels Honoré, som igennem mange år har været henholdsvis faste og vedholdende ski- og rom-connaisseurs i de østrigske alper, har set dybt ind i dette problem og sammen med den østrigske direktør for familievirksomheden, Hanno Saufen, fundet en kreativ og innovativ løsning som medlemmer og patienter nu kan nyde godt af hele april måned.

”Nogle gange er løsningen lige foran dig, men du kan ikke se den, fordi dit blik er en smule tåget,” siger Niels Honoré om det nye samarbejde, som er en simpel ide, han fandt på en dag de var løbet tør for sprit til de automatiske dispensere, som nu er sat op overalt i træningscenteret. En hurtig og innovativ tanke tog bo hos Niels, og hvem skulle have troet at løsningen lå i hans særdeles velassorterede vin og spiritus kælder.

”Jeg tog simpelthen 10 flasker af min favorit rom, Stroh, med på arbejdet og fyldte på dispenserne op med det, så vi fortsat kunne holde hygiejnen og sikkerheden i top, indtil den normale leverance dagen efter igen var tilgængelig”.

Samme aften skrev Niels Erichsen en mail til sin gamle ven fra tiden som bums på ski i de østrigske alper. Hanno Saufen fra Klagenfurt, som i mellemtiden var blevet direktør for Stroh, kunne hurtigt se ideen, og så var der ikke langt fra ide til handling. Hanno så straks muligheden for at løse sin egen virksomheds udfordring samtidig med, at han kunne holde sit brand intakt overfor danskerne – og herfra gik det stærkt.

Stroh rum 80% dispenseren er nu klar og ophængt alle steder i Fysiodanmark, og fordelen er oplagt og ligetil. Man får den samme tryghed og sikkerhed i forhold til håndhygiejne, og så kan man bagefter en træning eller behandling tappe sig 4 – 8 cl og mixe med cola, te eller citron, som Fysiodanmark stiller til rådighed fra 1. april og hele måneden ud.

Hanno fra Stroh og de to fysioterapeuter fra Fysiodanmark fandt hinanden i den simple ide, og på trods af at blikket kan synes tåget og uskarpt så de skarpt og klart på denne unikke ide.

Fakta:
Da procenten er over de 80% i Stroh rom har Sundhedsstyrelsen og Fødevarestyrelsen nu officielt godkendt det nye samarbejde, og som de eneste på markedet har de også fået godkendelsen til at kunne tappe til drinks fra dispenserne.