APRILSNAR – Fysiodanmark Roskilde køber ny klinik og skaber helt nyt koncept: R.Ø.V. God Fysioterapi

september 1, 2022 4:15 am

Sidste års Aprilsnar som kom rigtig langt omkring.

PRESSEMEDDELELSE:
Fysiodanmark Roskilde køber ny klinik og skaber helt nyt koncept: R.Ø.V. God Fysioterapi
Fysiodanmark Roskilde og Fysiodanmark Ølstykke har opkøbt klinikken i Vridsløsekilde og relancere nu hele sin visuelle identitet. Samt tager klinikkerne hul på et nyt indsamlings- og behandlingskoncept .
Den tredje klinik er nu indlemmet i fællesskabet omkring Fysiodanmark Roskilde og Fysiodanmark Ølstykke – nemlig klinikken i Vridsløsekilde.
Det får stor betydning for klinikkernes måde at præsentere sig på.
“Med opkøbet af Vridsløsekilde er tiden inde til at relancere os selv med en ny visuel identitet samt et helt nyt fysioterapeutisk koncept” siger administrerende direktør og fysioterapeut Niels Erichsen.
Derfor får klinikkerne nu et nyt samlet navn: R.Ø.V. God Fysioterapi.
”Med R.oskilde, Ø.lstykke og nu V.ridsløsekilde var sloganet åbenlyst og tydeligt for os! Vi er og står for R.Ø.V. god fysioterapi og nu sætter vi fokus på en af kroppens største og vigtigste muskler, nemlig Gluteus Maximus” siger sundhedsdirektør og fysioterapeut Niels Honoré.
”Alt for mange har blot indirekte fokus på denne vigtige muskel, og det er tid til at sætte Gluteus op i en højde, så man rent faktisk kan fokusere direkte på og tage hånd om denne vigtige muskel. Med vores nye navne- og behandlingskoncept vil du med garanti få Maximus med på en rejse, fordi vi med tre klinikker i ryggen kan sikre dig R.Ø.V. God Fysioterapi,” tilføjer han.
I forbindelse med relanceringen har de tre klinikker valgt også at samle penge ind til den frygtede og meget udbredte sygdom Morbus TABAFRØV, som rammer særligt mange mænd på over 50 år. Folk kan støtte den
gode sag med køb af en T-shirten ved at overføre et beløb til vores klinikkernes konto på Jersey-øerne.
Kunne du også godt tænke dig en tur med R.Ø.V. God Fysioterapi, er du altid meget velkommen til at kontakte Niels Honoré på nh@fysiodk.dk .