Fysiodanmark Roskilde opkøber klinik i Ølstykke

juli 21, 2021 4:02 pm

PRESSEMEDDELELSE:

Fysiodanmark Roskilde opkøber klinik i Ølstykke

Efter 16 år med fysioterapiklinik og træningscenter i Roskilde udvider de to erfarne fysioterapeuter Niels Erichsen og Niels Honoré nu forretningen med en klinik mod nord i Ølstykke. De glæder sig over at kunne give borgere langs fjorden endnu flere tilbud.

Der venter mange åbenlyse fordele for patienterne og medlemmer, når folkene bag Fysiodanmark

Roskilde fra 1. september overtager en klinik i Ølstykke, 20 kilometer mod nord.

Det skyldes ikke kun, at folk fremover kan træne begge steder, men også muligheden for at skabe mere specifikke tilbud til forskellige grupper med f.eks. neurologiske lidelser eller hjerte-lunge-kredsløbs-problemer.

”Fysiodanmark Ølstykke er en stor og veldrevet klinik, som vi er meget glade over at kunne overtage,” siger administrerende direktør Niels Erichsen, der køber klinikken sammen med sin forretningspartner Niels Honoré.

”Klinikken er for nylig flyttet i nye lokaler lige ved stationen, og den tidligere ejer, vores gode mangeårige kollega Mads Hyldgaard, har skabt en klinik med gode medarbejder og høj faglighed som passer perfekt ind i vores vision og til vore værdier. Vi ser frem til at få et anker mod den nordlige del af fjorden så vi kan fortsætte vores arbejde med varig bedring og sund livsstil langs med fjorden og i oplandet,” tilføjer han.

Visionen for Fysiodanmark Roskilde har i mange år været klar og tydelig: Alle i og omkring Roskilde fortjener at have fysik til det liv, de gerne vil leve. Igennem fysioterapi, genoptræning og forebyggelse har klinikken i Roskilde påvirket sundheden for rigtig mange borger i og omkring Roskilde.

”Med opkøbet og sammenlægningen sætter vi nu endnu mere fokus på vores strategi om at være Roskilde og omegns foretrukne valg, når det gælder fysioterapi, genoptræning, forebyggelse og produkter omkring disse ydelser,” påpeger Niels Erichsen.

Mads Hyldgaard fortsætter som fysioterapeutisk konsulent og skal derudover arbejde med kommunikationen og markedsføring. Han glæder sig over at kunne overdrage sin klinik til Niels Erichsen og Niels Honoré.

”Efter næsten 7 fantastiske år med faglig udvikling, mentorfunktion, iværksætteri er klinikken nu et sted, hvor det rigtige er at overdrage den til de to erfarne fysioterapeuter Niels og Niels. Jeg er dybt taknemmelig over at have været med at skabe en klinik med en meget høj faglig standard og en personalegruppe i særklasse”. Jeg er meget glad for at det bliver mine gode kollegaer fra Roskilde der skal overtage klinikken. De kender FysioDanmark, klinikkens vision og deres erfaring er det helt rigtige for FysioDanmark Ølstykkes fremtid”, siger Mads Hyldgaard.

Daglig leder på Fysiodanmark Ølstykke Kenneth Holte stopper, da han flytter til sit hjemland Norge.

Klinikken overdrages formelt den 1. september, men samarbejdet, ideerne og alle synergierne sættes allerede i gang hen over sommeren.

For yderligere oplysninger skal du kontakte Niels Honoré på 26 73 92 04 eller på mail: nh@fysiocenterroskilde.dk