Jobopslag

maj 10, 2023 9:12 am

Kære fysioterapeut, vi vil gerne høre fra dig – vi ansætter igen et talent og håber det er dig?

Vi søger en fysioterapeut, som ønsker at bidrage til folkesundheden i Roskilde.
Du behøver ikke have så meget klinisk erfaring, eller så mange kurser at skrive på dit CV, det skal vi nok hjælpe dig med at få. Du skal derimod brænde for at hjælpe personer til at få en fysik, så de kan leve det liv de fortjener. Du skal være klar til at arbejde ca. 35 timer om ugen og på lidt skæve tider.
Vi søger en fysioterapeut til vores stærke team som hjælper personer der lider af livsvarige sygdomme (bevægehandicap efter blodprop, sklerose, Parkinson, reumatologiske lidelser mm). Teamet består af en teamleder, fire fysioterapeuter og en sygeplejerske. Teamet har ugentlige møder, hvor patientforløb og faglige emner bliver drøftet. Din faglige interesse skal tage udgangspunkt i, din lyst til at hjælpe disse patienter til at opnå et så højt funktions- og fysisk niveau som deres lidelse tillader. Du skal træne patienterne både individuelt og på hold samt teste dem 3x årligt.

Vi er en moderne klinik med store træningsfaciliteter med tre holdsale og et tilknyttet træningscenter.
Vi glæder os til at læse din ansøgning, og forhåbentlig komme til at møde dig for at få indtryk af, hvem du er. Vi ser desuden frem til at fortælle dig mere om den funktionæransættelse, på fuld tid, som måske venter dig.

Job opstart snarest.

Send din ansøgning til adm. direktør. Niels Erichsen ne@fysiodk.dk