Kære fysioterapeut – VI HAR BRUG FOR DIG!

juni 25, 2019 12:21 pm

Her i Fysiodanmark Roskilde knokler vi hver dag for at hjælpe vores patienter og medlemmer med VARIG BEDRING OG SUND LIVVSTIL – HELE LIVET.

Vi leder nu efter 2 talenter som har hjertet det rette sted, godt humør og som trives i en stor sundhedsvirksomhed, med mange udfordringer og spændende opgaver.

Vi søger 1 fysioterapeuter, som skal tilknyttes vores teams som er specialiseret i at hjælpe patienter med problemer i deres bevægeapparat (ryg, skulder, hofte, knæ, nakke og fod).

Vi søger 1 fysioterapeut som skal tilknyttes vores team som er specialiseret i at hjælpe patienter med deres kroniske sygdom f.eks. parkinson, sklerose, og apopleksi.

Hvis du er nyuddannet, har vi et særligt opstartsforløb til dig, hvor du vil blive tilknyttet 1-2 teams, samt få supervision og et mentor forløb i din opstart, så du kommer godt fra start.

Vi glæder os til at læse din ansøgning, og forhåbentlig at møde dig til en samtale snarest. Stillingen er på fuld tid og vi følger overenskomsten vedr. løn og ansættelsesvilkår

Har du spørgsmål eller brug for en snak inden du sender ansøgningen, så tøv ikke med at ringe på 20 72 18 46

Ansøgningsfrist d. 10. juli

Job opstart snarest herefter, dog senest 1. september.

Send din ansøgning til adm. direktør. Niels Erichsen ne@fysiocenterroskilde.dk