Kære fysioterapeuter vi vil gerne høre fra jer – vi skal ansætte to af jer.

juni 27, 2017 7:37 am

Du behøver ikke have så meget klinisk erfaring eller så mange kurser at skrive på dit CV, det skal vi nok hjælpe dig med at få. Du skal derimod brænde for at hjælpe personer til varig bedring og sund livsstil, være klar til at arbejde på lidt skæve tider, have lyst til at specialisere dig for således at bidrage til at FysioDanmark-Roskilde i den næste tid skal hjælpe endnu flere patienter end hidtil.

Vi søger en fysioterapeut, som skal blive en del af vores team som hjælper personer der lider af livsvarige sygdomme (følger efter blodprop, sklerose, parkinson og reumatologiske lidelser). Teamet består af en teamleder, fire fysioterapeuter, en sygeplejerske og en ergoterapeut. Din faglige interesse skal tage udgangspunkt i din lyst til at hjælpe denne patientgruppe gennem en tværfaglig indsats med en fælles ambition om at patienterne opnår et så højt funktions- og fysisk niveau som deres lidelse tillader. Du skal træne patienterne både individuelt og på hold samt stå for test m.m.

Vi søger desuden en fysioterapeut, som skal tilknyttes vores teams som er specialiseret i at hjælpe personer med de problemer de har i deres bevægeapparat (ryg, skulder, hofte, knæ, nakke og fod). Din faglige interesse skal tage udgangspunkt i ambitionen om at undersøge og vurdere personers problem i bevægeapparatet og herefter planlægge deres manuelle behandlings- og træningsforløb i Fysiodanmark-Roskilde skal være.

I Fysiodanmark-Roskilde tror vi på, at vi hjælper vores patienter og medlemmer til varig bedring og sund livsstil når vi er opmærksomme på at:

  • Høj faglighed er en nødvendighed for at skabe gode resultater.
  • Være modig, omhyggelig, nærværende og ansvarlig ofte bidrager til det perfekte forløb.
  • Problemer i bevægeapparatet skal hjælpes med specialiseret træning.
  • Træningen skal foregå i vores træningsfaciliteter.
  • Manuel behandling er nødvendig som supplement til den specialiserede træning.
  • En stærk relation til patienten bidrager til at få patienten til at gøre det vi gerne vil have dem til.
  • En uhensigtsmæssig livsstil i nogle situationer er mere alvorlig end de smerter patienterne henvender sig med.
  • Samarbejde imellem flere sundhedsfaglige medarbejdere mange gange giver det bedste resultat når ambitionen for patienten, er varig bedring og en sund livsstil.

Vi glæder os til at læse din ansøgning, og forhåbentlig komme til at møde dig for at få indtryk af hvem du er. I ansøgningen skal du præcisere, hvilken af stillingerne du vil søge.
Vi ser desuden frem til at fortælle dig mere om den funktionæransættelse, på fuld tid, som måske venter dig.

Opstart snarest dog senest 1. september.

Send din ansøgning til adm. direktør. Niels Erichsen ne@fysiocenterroskilde.dk