Niels Honoré og StrongMind Foredrag i samarbejde

oktober 31, 2019 10:58 am

Pressemeddelelse

Niels Honoré og StrongMind Foredrag i samarbejde

Fysioterapeut, foredragsholder og hjemmehjælper Niels Honoré, der er manden bag altæderen.dk og bogen ”Altæderens guide til en sundere hverdag” har indgået samarbejde med foredragsbureauet StrongMind Foredrag.

Hvordan formidler man sundhed og livsstilsændringer, så det undgår løftede pegefingre og i stedet bliver fyldt med både humor og inspiration?

Det har fysioterapeut og hjemmehjælper Niels Honoré fundet svaret på med altæderen.dk, hvor han forsøger at ændre sundhedsretorikken en smule mere over til det humoristiske. Han står bag den sjove bog ”Altæderens guide til en sundere hverdag” som er udkommet på forlaget Gyldendal. Og han har det seneste år turneret rundt med foredraget omkring bogen.

”Niels passer naturligt ind i vores portefølje af Danmarks bedste foredragsholdere. Sundhed har i en periode haft et skær af puritanisme, hvilket har virket afskrækkende for mange. Der er et kæmpe behov for en anderledes tilgængelig, brugbar tilgang og et frisk pust, som Niels leverer,” siger direktør Jonas Allentoft og supplerer: ”Man fornemmer med det samme, at der bag den underholdende tilgang gemmer sig en kæmpe passion baseret på en dyb faglig viden indenfor så vigtigt et emne. Samtidig er det befriende, at det belærende er fjernet, og at man kan grine sig igennem et stof, som de fleste af os nok har svært ved at efterleve.”

Fakta om Niels Honoré

Humoristisk foredrag og workshop på baggrund af nyeste forskning inden for emnerne sundhed, forebyggelse og trivsel.

Sagt om foredraget Altæderens guide til en sundere hverdag:

“Niels Honorés stil er anderledes og en smule provokerende. Man kan vel nærmest kalde det sundheds-standup. Han kommer langt omkring i hverdagens mange sundhedsudfordringer. Og der bliver ikke lagt fingre imellem, når han fortæller om alt lige fra besøg på tankstationen, sociale medier til alkohol og sex. Han introducerer mange sjove nye redskaber til at ændre en smule på livsstilen, og det er rart og sjovt uden den klassiske pegefinger, som sundhedsretorikken ofte har.”

 Fakta om StrongMind Foredrag

StrongMind Foredrag formidler og rådgiver omkring en nøje udvalgt skare af Danmarks bedste foredragsholdere. Gennem små 20 år har de hjulpet både private og offentlige virksomheder og organisationer med at få den helt rigtige foredragsholder til netop deres behov.

For yderligere information kontakt Niels Honore på 26739204 eller Jonas Allentoft på 70275097

www.strongmind.dk, www.altaederen.dk og www.nielshonore.dk