Pas på, pølsehornet angriber!

juli 21, 2016 4:45 am

img_8074

Ferien er på trapperne, og mange af os skal på bilferie, eller også er der bare supervejr, og det er jo lidt hyggeligt lige at slå vejen forbi tankstationen og fylde lidt på. Og hvis det bare var benzin og sort kaffe, gik det nok, men mange af os falder big time i alle de fælder, de snedige, onde hoveder i benzinselskabernes salgsafdelinger finder på. Jeg har her samlet nogle af de slemme fælder så du kan være forberedt, når du træder ind af skydedøren og fælderne lurer.

Sig nej til twindog, baconbombe eller fem pølsehorn
På en tankstation tanker man brændstof til sin bil. Punktum. Det er en super god regel at huske sig selv på, og du sparer super mange deller på maven ved at holde fast i den regel. Undtagelsen er selvfølgelig, hvis de en dag lancerer ”Stalinbaconorglet” eller ”PølsePanfløjten”. Så må du godt én gang. DET VAR ÉN GANG!

Vil du have 2 pakker Gajoler med?
Hånden på hjertet, så er jeg sgu aldrig gået ind på en tankstation med en hjerne som har tænkt, at nu skal jeg bare snolde igennem, og det skal være rigtigt slemt: ”Jeg skal have 2 pakker Gajoler!” Det er nok mere sandsynligt at jeg tænkte noget chokolade, fem lakridsstænger, en skumdelfin eller noget andet, men da aldrig to pakker Gajoler.

Det ved de i salgsafdelingen, og derfor er din hjerne slet ikke forberedt, når den søde Shell-trunte angriber med tandsmil, stram formel-1 polo og spørger: ”Vil du have to pakker Gajoler med til en 20´er?” Pludselig sidder jeg i bilen og gumler løs på sådan nogle seje sataner, der jo er megasvære at udrydde hurtigt.

Sommertid er istid
Tjek lige pistolen, du tanker med, skærmen ved betalingsmodulet, alle plakater her i sommertiden. De snakker alle til din lille krybdyrshjerne og måske du også lige skulle nedlægge og smage den der nye variant af is-savanens Big 5 – Magnum. En is det burde være ulovligt at give til børn, og en så ondskabsfuld art i isriget, at jeg nu giver dig en regel, som du SKAL følge. Hvis det er Magnum, du er til, så er reglen bare, at du snupper den hver 5. gang og så kører du fra nederste hylde de andre fire gange.