Mikkel Tilgreen bliver ny daglig leder i Fysiodanmark Ølstykke

august 25, 2021 3:32 pm

PRESSEMEDDELELSE:

Mikkel Tilgreen bliver ny daglig leder i Fysiodanmark Ølstykke

Ølstykke/Egedal skal gøres en lille smule sundere gennem klassisk god fysioterapi kombineret med træning. Det er visionen for Mikkel Tilgreen, som er født og opvokset i Ølstykke og fra 1. september vender hjem for at blive daglig leder af Fysiodanmark Ølstykke.

Niels Erichsen og Mikkel Tilgreen

Mikkel Tilgreen er lige fyldt 30 år, men har allerede prøvet en del i sin karriere.

Efter folkeskolen i Ølstykke og gymnasiet i Egedal gik turen mod Fysioterapi-uddannelsen i Roskilde, hvor han i 2016 færdiggjorde sin uddannelse. Mikkel fik hurtigt ansættelse hos Fysiodanmark Roskilde, hvor han også havde noget af sin praktik, og har siden været tilknyttet klinikken. Her har han været teamansvarlig samt haft en del administrative opgaver udover at varetage patientbehandlinger.

I hele sin fysioterapeutiske karriere har han haft fokus på sportsskader, og særligt fodbold har fyldt meget hos Mikkel, og derfor har han ad flere omgange været tilknyttet professionel fodbold. Senest har han været chef-fysioterapeut og daglig leder for sundhedsteamet hos Fremad Amager (NordicBet liga) fra 2019-2020  og ligeledes været chef-fysioterapeut i FC Roskilde (NordicBetliga) fra 2018-2019. I dag er han tilknyttet KFUM Roskilde som konsulent.

Visionen for Fysiodanmark Ølstykke og for Mikkel er klar og tydelig.

”Alle i og omkring Ølstykke fortjener at have en fysik til det liv, de gerne vil leve. Igennem fysioterapi, genoptræning og forebyggelse ønsker klinikken i Ølstykke at påvirke sundheden for rigtig mange borger i og omkring byen. Eller sagt på en anden måde: Forvent god klassisk fysioterapi, masser af humor og tag dit træningstøj med,” siger Mikkel Tilgreen.

Han bliver daglig leder i Fysiodanmark Ølstykke, som er søsterklinik til Fysiodanmark Roskilde.

”Med Mikkel som daglig leder af Fysiodanmark Ølstykke får vi en stærk faglig profil og en empatisk talentfuld leder, som vi glæder os til samarbejde med,” forklarer Niels Erichsen, der er adm. direktør for begge klinikker.

”Mikkel er en vellidt og tillidsvækkende fysioterapeut, som har arbejdet i alle faglige teams og dermed har en bred faglig erfaring, som Fysiodanmark Ølstykke nu får gavn af,” tilføjer han.

Klinikken overtages den 1. september, og der vil senere på året være en reception/åbent hus, hvor alle kan komme og møde Mikkel og de andre ansatte samt få en rundvisning i huset.

For yderligere oplysninger skal du kontakte Niels Honoré på 26 73 92 04 eller på mail: nh@fysiocenterroskilde.dk