Tak fordi du er hos os

maj 10, 2016 11:51 am

Kære medlem/Patient eller ven af huset:)

I 2006 besluttede to unge fyre, at de ville give personer i Roskilde et sted, hvor de kunne blive hjulpet til at genvinde og forbedre deres fysiske niveau, når de var ”sat ud spil” i forbindelse med operationer, skavanker, smerter, kroniske- eller livsstilsygdomme.

Folk skulle hjælpes gennem veldokumenterede sundhedsydelser, som fysioterapeuter og sygeplejersker skulle vejlede og rådgive den enkelte til at få gennemført i hverdagen. Vi skulle gøre det med respekt for den enkelte persons situation og altid i øjenhøjde med personen.

10 år er nu gået – og rejsen mod målet har været fantastisk og med en ustoppelig lyst til at hjælpe mennesker så godt som muligt med de udfordringer, de måtte have i deres krop.

Vi har i dag etableret Roskildes største private sundhedsvirksomhed, og vi hjælper dagligt personer, som vi ved, vi gør en forskel for. Om det er personen som har fået nyt knæ, lider af sklerose, er blevet opereret i hjertet, har diabetes, problemer med ryggen eller problemer med skulderen, så bliver de alle mødt af en personer i Fysiocenter, som har en brændende entusiastisk lyst til at hjælpe med de udfordringer, den enkelte måtte have.

Om du har været hos os i 10 år eller netop er startet i Fysiocenter, så er vi stolte af og glade over at du har valgt at det skal være os, som skal hjælpe dig med de udfordringer, som du måtte have.

Tusinde tak, fordi du er med os på denne rejse.

Niels og Niels