Velkommen til Januar

januar 4, 2016 2:10 pm

Vi oplever i disse uger at indmeldelserne stiger markant ovenpå en dejlig jul, med masser af mad og måske for lidt motion. Om tre måneder er det så højsæson for det modsatte – udmeldelser. Vi håber ikke du bliver en del af den statistik og derfor er det vigtig at du læser med her INDEN du starter hos os!

Du får, hvad du betaler
I de fleste træningscentre får man et opstartsprogram ved indmeldelse, hvilket også er fint, men nu kommer problemet: et opstartsprogram duer typisk kun i 14 dage! Herefter skal der ske ændringer i din træning ellers bliver du ikke bedre og resultaterne udebliver. Hvis man kører med et begynderprogram i 2-3 måneder, giver det ingen mening og de fleste vil ikke opleve nogen markant ændring. Det bliver svært at finde argumenterne overfor dig selv – og vi kan egentlig godt forstå at du så tænker, at det reelt er spild af tid og penge.

Super form på 12 uger
Prøv at forestille dig det modsatte forløb. Du bliver medlem i fysiocenter Roskilde og starter i et 12 ugers forløb med den rette træning til dine skavanker/personlighed, variation og opfølgning. Efter en samtale/undersøgelse hos en fysioterapeut/sygeplejerske, som også bliver din personlige tovholder/træner i forløbet går du nu i gang med din træning som indeholder delmål, test og motiverende samtaler undervejs. Efter de 12 uger er din form blevet så markant bedre at du rent faktisk (modsat før) kan mærke og forstå meningen, med at have en tovholder/træner. Tro os, at når du først har fået smagen af at være i god form, vil du IKKE tilbage – og så bliver du sandsynligvis ikke en af dem, der melder sig ud til april.

INGEN HAR NOGENSINDE FORTRUDT AT DE ER KOMMET I GOD FORM. DET ENESTE DE HAR FORTRUDT ER, AT DE IKKE ER STARTET NOGET FØR!

Ja, det koster penge
Hvis dit vægttab eller en bedre form virkelig er vigtig for dig, så overvej seriøst om du ikke skal investere i et medlemskab og forløb i Fysiocenter Roskilde.
Vi kan sørge for, at du kommer hurtigere fra A til B eller rent faktisk bare kommer i mål med det ønske du har. Samtidig kan vi med fagligt højt uddannet personale gøre din træning en del mere motiverende inkl. presse dig under træningen. Med et forløb hos din egen fysioterapeut/sygeplejerske forpligter det også at komme ud af sofaen og det giver dig videnskabeligt en større sandsynlighed for at kunne komme i mål.
Vi mener af hjertet at det kan være din bedste investering nogensinde og vi har masser af års erfaring indenfor dette speciale. Tænk ikke på hvad den et sådan forløb kommer til at koste i første omgang, tænk i stedet på hvad det vil være værd for dig at komme i mål med dit vægttab, bedre form eller behandling af din sygdom. Vi er sikre på at den ”værdi” du vil opnå på 12 uger er meget mere værd end den økonomi du bliver nød til at investerer.

Alle forløb er individuelle og designes sammen med dig i forhold til skavanker, genetik, ønsker, mål samt selvfølgelig med respekt for din tid og økonomi.

Book en tid med det samme via online modulet, mail: reception@fysiocenterroskilde.dk eller via dette link