Vi søger en diætist

december 4, 2018 12:10 pm

Vores fantastiske kliniske diætist Kirsten Sonne stopper hos os når året er omme. Vi vil derfor gerne i kontakt med dig så vi kan finde ud af om du har lyst til at fortsætte det fantastisk arbejde Kirsten udfører.

Gennem din faglig viden og din evne til at opnå en stærk relation til personer vil du hjælpe personer til at indtage den rette kost, opnå en bedre livsstil og dermed øge deres livskvalitet. Vi tror ikke på hurtige slankekure, quick fix eller boot camps, men er overbevidste om at det lange seje træk er den rigtige vej til at opnå de ønskede resultater.

De mennesker du skal hjælpe vil være i et forløb, hvor du i samarbejde med en fysioterapeut og en sygeplejerske hjælper dem til at opnå vægttab, færre smerter og et øget aktivitetsniveau. På den måde tror vi på at vi bedst hjælper mennesker til at opnå varig bedring og en sund livsstil.

Du vil være i kontakt med personer som har ryg, nakke, hofte, knæ problemer. Personer som har udviklet livsstilsygdomme eller er i risiko for dette. Personer som skal i gang med at træner efter en periode med fysisk inaktivitets. Personer som ønsker at reduceret deres vægt. Personer som er i u-turn forløb.

Din ansøgning skal du sende til mig hurtigst mulig da vi har patienter som står kø for at få hjælp af dig. Jeg glæder mig til at læse din ansøgning, og forhåbentlig komme til at møde dig for at få indtryk af hvem du er.

Send din ansøgning til adm. direktør. Niels Erichsen ne@fysiocenterroskilde.dk