Vi søger nye fysioterapeuter

marts 24, 2021 4:13 pm

Kære fysioterapeuter vi vil gerne høre fra jer -­ vi skal ansætte to af jer.

Du behøver ikke have så meget klinisk erfaring eller så mange kurser at skrive på dit CV, det skal vi nok hjælpe dig med at få. Du skal derimod brænde for at hjælpe personer til at få fysik til det liv de fortjener at leve. Du skal være klar til at arbejde på lidt skæve tider, have lyst til at specialisere dig og være klar til at bidrage til og arbejde for at FysioDanmark Roskilde fortsætter udviklingen i de kommende år.
Vi søger en fysioterapeut, som skal blive en del af vores team som hjælper personer der lider af livsvarige sygdomme (sklerose, parkinson, reumatologiske lidelser, bevæge handicap efter blodprop mm.). Teamet består af en teamleder, fire fysioterapeuter, en sygeplejerske. Din faglige interesse skal tage udgangspunkt i din lyst til at hjælpe denne patientgruppe med en ambition om at de opnår et så højt funktions-­ og fysiskniveau som deres lidelse tillader. Du skal træne patienterne både individuelt og på hold.
Vi søger desuden en fysioterapeut, som skal tilknyttes de teams som er specialiseret i at hjælpe personer med de problemer de har i deres bevægeapparat (ryg, skulder, hofte, knæ, nakke og fod). Din faglige interesse skal tage udgangspunkt i ambitionen om at hjælpe personer med at vurdere deres problem i bevægeapparatet og herefter planlægge hvorledes deres trænings-­ og behandlingsforløb i Fysiodanmark Roskilde skal være.
Jeg glæder mig til at læse din ansøgning, og forhåbentlig komme til at møde dig for at få indtryk af hvem du er.

Din ansøgning skal du sende til mig hurtigst muligt og inden d. 6. april. Vi vil holde samtaler løbende. Jeg ser desuden frem til at fortælle dig mere om den funktionæransættelse som overholder Danske Fysioterapeuters basiskontrakt. Begge stillinger er på 25-­32 timer om ugen og vil i løbet af de første 3 måneder blive udvidet til 32-­37 timer

Send din ansøgning til adm. direktør. Niels Erichsen ne@fysiocenterroskilde.dk